Prøv en Cloudserver gratis i 4 dage - ingen små bogstaver
Cloudportal A/S - Aabogade 15 - 8200 Aarhus N
Microsoft 365: Office til mindre og mellemstore virksomheder

Microsoft 365 fra Microsoft

Dansk certificeret Microsoft partner
Samme pris som Microsoft selv- eller billigere!
Dansk support - Danske eksperter!
Kontakt os for mere information
Microsoft 365

Microsoft 365 fra kun 42,00 kr.

Kombiner de forskellige pakker på brugerniveau fra e-mail (Outlook) til den fulde Office-pakke med Word, Excel, PowerPoint, online HD-møder, online drev, eget domæne og meget mere.

De to mest populære Microsoft 365 pakker

Vi er forhandlere af alle Office 365 og Microsoft 365 pakker. Kontakt os for mere information for f.eks. Office 365 E3, Education pakker mv. Alle pakkerne kan kombineres – også med med Exchange Online og Office 365.
Microsoft 365 Business Basic

42,00,-/bruger/md.

Online-pakken med alle de velkendte programmer direkte i din browser.

Chat, foretag opkald, hold møde med op til 300 deltagere
Web- og mobilversioner af Office-apps
1 TB Cloud-lagerplads pr. bruger
Microsoft 365 Business Standard

88,00,-/bruger/md.

Alle funktionerne fra Basic + Skrivebordsversioner af Office-apps med Premium-funktioner

Skrivebordsversioner af Office-apps med Premium-funktioner
Afhold nemt online webinarer
Værktøjer til deltagerregistrering og rapportering
Outlook
Outlook
Hver bruger får 50 GB postkasselager og kan sende meddelelser på op til 150 MB. Hver postkasse beskyttes med førsteklasses antimalware- og antispambeskyttelse via Exchange Online Protection
Teams
Teams
Afhold ubegrænsede online-møder og videokonferencer for op til 250 personer med Microsoft Teams. Chatbaseret arbejdsområde, der forbinder dine teams gennem Microsoft Teams
Microsoft Bookings
Microsoft Bookings
Lad kunder booke aftaler online med Microsoft Bookings – der synkroniserer direkte med din kalender i Office 365 / Microsoft 365.
OneDrive
OneDrive
Fillagring og -deling med 1 TB OneDrive-lagerplads. Gem dine fotos og filer i OneDrive, og få adgang til dem på eller enheder når som helst.
Microsoft Onenote
Microsoft Onenote
OneNote er din helt egen digitale notesbog. Uanset om du har en million ideer, en million ting at gøre eller en million ting at huske, så er OneNote den perfekte app til at få det hele med. Det er også muligt at delte notesbøger på kryds af teamet.
Microsoft Word
Microsoft Word
Se, rediger og lav smukke dokumenter. Med Word kan du få adgang til dine dokumenter når som helst fra din PC eller Mac, mobiltelefon og tablet. Nu kan du arbejde overalt med tillid til at Microsofts Cloud og Cloudportal.dk sikre dine dokumenter, så de altid er opdaterede, beskyttede og tilgængelige.
Microsoft Excel
Microsoft Excel
Se, rediger eller opret regneark hvor som helst. Kom hurtigt i gang med den velkendte brugergrænseflade og formler på både din PC, Mac samt mobiltelefon og tablet. Samtidig med at du opretholder den samme formatering på tværs af alle dine enheder, er alle dine enheder også automatisk synkroniseret med de seneste ændringer i dine regneark. Med Excel-mobilappen flytter dit kontor med dig overalt.
Microsoft PowerPoint
Microsoft PowerPoint
Se, rediger eller lav effektive og flotte præsentationer. Med PowerPoint og det nye PowerPoint Designer som kun findes med Offic 365, kan du lave højkvalitets tilpassede præsentationer, der hjælper dig med at maksimere den visuelle virkning af din præsentation i to enkle trin. Vælg blandt utallige flotte skabeloner og tilføj dine punkter og billeder – det er det.
Microsoft SharePoint
Microsoft SharePoint
Opbyg et Intranet eller Extranet med SharePoint Med SharePoint kan du bygge avancerede og funktionsdygtige websteder, enten til internt brug eller for jeres kunder. Opbyg bl.a. foras, blogs, fil-områder eller benyt til at samarbejde om specifikke produkter eller afdelinger.

Made in Denmark

Vi er en 100% dansk-ejet virksomhed og en af Danmarks førende Microsoft Cloud partnere siden 1998. Vi kan rådgive om Office 365 ifm. dansk lovgivning og GDPR og vi tilbyder elektronisk fakturering (EAN) og dansk support.

Spørgsmål? Lad os hjælpe!

Gratis DNS

Hos Cloudportal.dk får du gratis adgang til vores danske Cloud DNS portal hvor du kan styre DNS for alle dine domæner.

Allerede Microsoft 365-kunde?

Vi kan overtage din nuværende Microsoft 365- eller Office 365 løsning uden nedetid og måske spare dig for penge.

Dansk kontrolpanel

Du kan vælge at bruge Microsofts eget panel, eller lade os styre den tekniske del, og bruge vores simple panel på dansk til nemt at oprette og nedlægge brugere.

EAN-fakturering

Microsoft tilbyder ikke elektronisk fakturering. Har du behov for at modtage en EAN-faktura, kan vi hjælpe!

Support

Alle vores venlige supportere er certificeret med over 30+ certifikater i Micosoft Cloud. Vi er altid klar til at hjælpe på dansk og engelsk.
Native Features

Flyt din 365-løsning til en certificeret dansk Microsoft-partner

Er du allerede kørende på Microsoft 365 (eller Office 365) men ønsker at flytte til os for dansk support, dansk kontrolpanel, mulighed for EAN-fakturering eller en af de mange andre fordele? Prisen er den samme og flytningen kan ske uden nedetid.

Ring 81 280 290 eller bestil online
Godkend vores anmodning
Nu kan vi hjælpe dig med at optimere din Microsoft-løsning
Kontakt os nu
Migrerings-service

Overvejer i at flytte op i Microsofts Cloud? Lad os hjælpe med rådgivning om pakker, behov og løsninger.

Vi kan være en hjælpende hånd eller tilbyde en komplet migrering af jeres nuværende løsning til Microsoft 365 / Office 365 / Exchange Online.

Læs vores blogindlæg om migrering Kontakt os for tilbud